Ik ben Vincent, een jonge ondernemer gezegend met een aangeboren tekentalent en een passie voor beeld, kleur en vorm. Als autodidact met een grote behoefte aan zelfexpressie en een ongetemde creatiedrang stond een toekomst in de creatieve wereld in steen geschreven.

Met een Master in de schilderkunst in mijn achterzak en een (tijdelijke) aversie van de kunstwereld opende ik de deuren van mijn eigen horecazaak. Maar mijn creatief ei zocht een vluchtroute en na een bevrijdende wereldreis ontdekte ik de ‘vrije ruimte’.
Een artistiek bureau waar ik mijn talent voor het eerst kon verzilveren aan de hand van muurschilderingen, illustraties en creatieve uitvoeringen.
Mijn ondernemersbloed bruist en ik hoop open te bloeien als freelance vrijbuiter met mijn eigen atelier en workflow met als einddoelstelling: creatieve ontplooiing.
'wildverband' is een vrij metselverband waarbij de voegen nooit gelijk zijn, zonder regelmaat. Wild- of vrij verband staat letterlijk voor ogenschijnlijke willekeur en schoonheid door wanorde.

'wildverband' is het schip van beeldend denker Vincent Noël en de noemer van een creatief atelier waar wilde ideeën en willekeur voor artistieke meerwaarde zorgen. Verbanden tussen woord en beeld omhullen zich in een nieuwe beeldtaal met een breed arsenaal aan uitvoeringsmogelijkheden.